Ydelser

Oversigt over vores ydelser.

KØRETØJSSTØRRELSER

Vi tilbyder alt

Hos os bliver alle ønsker opfyldt. Anhænger, kombivogne, vans og køretøjer op til busstørrelse - du kan få alt hvad du vil have og vi kører dig bekvemt og afslappet til dit rejsemål. Ligemeget om du rejser alene eller i en gruppe, vi har det rigtige køretøj for dig.

LUFTHAVNSTRANSPORT

Afslappet ankomst

bild-airportBliver det tid igen? Forretningsrejse / ferierejse står på planen? Så er vi første skridt for din afslappet rejse. Mens farten kan du bekvemt forberede dig på din rejse og slappe af. Vi henter dig derhjemme og tilbyder en stress fri udtur og hjemkørsel uden at blive sat ud for at søge en p-plads ved lufthavnen og uden dyre parkeringsafgifter. Spar dig en ond overraskelse ved din bil efter ferien! Vi ønsker en god tur!

DAGSUDFLUGTER

Vi tilbyder til en hver tid individuel dagsudflugter

bild-ausflugLigemeget om du skal på tur med din familie, dine venner eller din klub: Giv dig selv den mest afslappende måde at rejse og brug vores venlige og sikker køreservice. Du planlægger en rejse eller en udflugt? Vi udfører den gerne.
Med få eller mange personer - vi har det rigtige køretøj. Gerne vil vi sammensætte et passende tilbud for dig. Spørg os - vi har den perfekte løsning. Du vil gerne minde om det!

KØRESERVICE

Gerne overtager vi al slags personkørsel

bild-fahrservice2Vi overtager også al slags personfarter til bryllup, familiefester, arrangementer, diskoteker, kongresser m.fl. Vi bringer og henter dig. Sikkert og selvfølgelig med vores venlige service.
Selvfølgelig overtager vi også din patienttransport (siddende). Ligemeget om korte eller langer ture: vi står til enhver tid til rådighed. Venlig, punktlig, sikker og pålidelig.
Et opkald er nok og vi er til stede!